perjantai 10. helmikuuta 2012

...häntää hellii käärme.

Toin sitten Joensuusta tuliaisina flunssan.Olen onnekseni todella harvoin kipeänä ja yleensä kipeyteni noudattaa samaa kaavaa: kurkkukipu, joka muuttuu tukkoiseksi ääneksi ja räkäiseksi pääksi. Puolikuntoinen olo kestää noin viikon. Ei paha. Joku Toinen saattaa olla kolmatta kuukautta "silleen vähän" kipeänä. En kestä puolikuntoista oloa yhtään. Eilen halusin jo zumbaan ja tänään olisi houkuttanut tuttavan luona olleet iltamat. Kuumeinen olo kaatoi kuitenkin sohvalle kolmen tunnin päikkäreille. Onneksi työt jaksaa kohtalaisen hyvin eikä viikonloppuna tarvitse toimittaa, joten ääni saa levätä. Kunhan en innostu liikkaa huomisen bändeistä...

Huomenna on siis Valo Paljastaa. Se on nuorille tarkoitettu hengellinen musiikkitapahtuma, jossa on kivoja gospel-bändejä (Idän Ihmeet, bass'n Helen, Serafiel ja keiku exp). Ja ihan parasta, että muutama vanha opiskelukaverikin tulee sinne paikalle! Mistä näitä ihania ihmisiä oikein tulee!? Ja hyviä uutisia. Vaikka on tosi paljon kipeyttä ja eroja ja vaikeutta, niin toisaalta on myös hyviä uutisia. Sellaisia pieniä, mutta hyviä.

Hyvä musiikki on hyvää, vaikka olisi puolikuntoinen. Nyt olen hurahtanut bändiin Florence + the Machine. Tämä aika vaatii vahvaa musiikkia.




I was a heavy heart to carry
But he never let me down
When he had me in his arms
My feet never touched the ground

4 kommenttia:

  1. Iso muki hunajateetä ja villasukat jalkaa! Ihana kuulla, että kipeilyjen keskellä siellä on tulossa kivojakin juttuja! Kyllä vain elämässä tapahtuu myös niitä arjen pieniä ihmeitä. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Sanna!
    Täällä on villasukat ja isot teemukit kovassa käytössä - vielä kun olisi muistanut ostaa inkivääriä...
    Oikein hyvää viikonloppua sinnekin! :)

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin musiikista. Blogiasi voisi seurata ihan vain ääniraidankin takia. ..vaikka toki vuodatuksesi kiinnostavatkin. Hyvin perverssillä tavalla. Tätä tää on. Eikö vain?

    VastaaPoista
  4. You are a very strange man, Arde. Mut kiva, jos äänimaisema miellyttää. Minuakin! :)
    Tuntunut itsestä viimeiaikoina siltä, et voisin vain jakaa täällä kivoja biisejä. Ajatukset on kuin rikkinäinen levy.

    Tätä tää on, stalkkeri. ;) Tervetuloa kerhoon.

    VastaaPoista