perjantai 20. syyskuuta 2013

The Fox.


Ihmiset, minä olen hämmentynyt. Hyvin hämmentynyt. Kuuntelen tämän vielä kerran.

What the fox say?

No entäpä SIILI?!?

ps. tämä oli sitten mun 200. postaus. Laadulla mennään :D

4 kommenttia:

 1. Hahhaa! Juutuubihan on tyrkyttänyt tätä etusivullaan jo ties kuinka kauan (kuten myös Miley Cyrusin Wrecking Ballia...), mutta nyt vasta katsoin ekan kerran. Liekö tämä suomalaisteinien lempijuomalaulu ollut norjalaisille inspiraationa?

  http://www.youtube.com/watch?v=cG4PY8BCtEQ

  Ja minä olen muuten kuullut ketun ääntelevän. Se kuulostaa lähinnä siltä, kuin koiranpentua rääkättäisiin. Semmoista surkeaa ulinaa.

  -Sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kappaleen löytämisen jälkeen myös ymmärrän meidän teinien päivityksiä ja muuta sekoilua taas hieman paremmin. :D Et siis nehän vaan puhu tästä biisistä dinga-dinga-ding. Ja pakko myöntää olevansa vanha, kun en ole aiemmin tätä spotannu ollenkaan.

   Mutta tosiaan. Olisiko aihetta nostaa plagiaattisyytöksiä? Kuitenkin melko tunnettu ja kulttimaineeseen noussut kappale tuo linkkaamasi!

   Voihan kettu. Olet varsinainen bongaaja, kun sen äänen olet kuullut.

   Poista
  2. ja pakko vielä jatkaa, että kuulin tän biisin eka kerran autossa työmatkalla. ehkä joku yleX:n soittolistaohjelma tms ja kuuntelin lähinnä laulua ja taustaa, en kiinnittänyt sanoihin sen kummemmin huomiota, ja aattelin "jaa tällanen perus alkuillan willyoueverbemine-kappale". Vähän putosin ekan kertsin kohdalla. :D

   Aleksi myös uhkasi, että mesessä kuunnellaan jatkossa vain tätä.

   Poista
 2. Tämä ulisevan ketun bongaaminen tapahtui itse asiassa Hannan halloween-bileissä joskus hamassa lapsuudessa. Oltiin pihalla "kummittelemassa", kun yht'äkkiä takametsästä kantautui jumalaton mökä. Voit arvata, että oltiin vähän aikaa paskat housussa, mutta Hanna tiesi kertoa, että kettuhan se siellä :)

  VastaaPoista