sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Paulan ja Miran Molemmat Puolet.

Kun ystäväkirjassa kysyttiin lempibändiä, sutaisin sivulle ensimmäisen mieleen tulleen yhtyeen PMMP. Enkä tainnut edes huijata paljon. Minulla on pitkiä aikoja etten kuuntele koko yhtyettä, en ole koskaan nähnyt heitä livenä (ja varmasti menettänyt siinä paljon) ja jokaisella levyllä on jokin ärsyttävä renkutus, joka on pakko hypätä yli. Silti. PMMP taisi iskeä jo ensimmäisellä levyllään - ja koko voimalla Päiväkoti-biisin aikoihin.

PMMP:n levyt liittyvät jotenkin aina kesään. Kuuntelen niitä kesällä autossa. Osaan sanat ulkoa. Ja jotenkin viehätyn valtavasti myös heidän musiikkivideoistaan. Viikonloppuna olen taas YouTubessa seikkaillut ja niitä ihastellut (kun aina ei se puheen puskeminen suju). Ja pian julkaistavan uuden (kuudennen!) levyn vuoksi haluan jakaa kanssanne kaksi videota (molemmille puolikkaille).


Joku raja. Albumilta Leskiäidin tyttäret. Itselle jokseenkin puhkikulunut levy, mutta tämä toimii yhä. Etenkin sanojen ristiriita järkyttävän huvittavan häävideon kanssa. Tässä on hienolla tavalla tavoitettu kaikki kotivideohäiden kliseet. Videolla muuten vilahtaa tuttu!

Koska tekniikka niin usein pettää, en saanut tähän juuri sitä oikeaa videota, jonka haluan jakaa. Se löytyy kuitenkin tämän linkin takaa.

Tuore uutuus. Heliumpallo. Kesäkuussa julkaistavalta albumilta Rakkaudesta. Biisilistalla myös kappale "Jeesus ei tule oletko valmis" - jään odottamaan. En ymmärrä Heliumpallo-biisiä enkä videota, mutta tykkään silti! Ehkä olen sellainen pahanilmanlintu kuin Paula ja Mira tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti