tiistai 15. toukokuuta 2012

Mitäs tänne?

Kehoni tarvitsee enemmän liikuntaa, iho enemmän vettä, mieli valoa ja silmät unta. Tämä blogi kaipasi valoisampaa, kevyempää, kirkkaampaa ilmettä. Tukka kaipasi väriä.

Siispä renkkasin blogipohjan kanssa pari tuntia ja kävin istumassa kampaajan tuolissa. Sain uuden upean punaisen värin hiuksiin. Olen ihan fiiliksissä!

Nyt keväänkin värimaailma alkaa olla kohdillaan ja minä vaihdan kesäverhot. Pyykit voi kuivattaa parvekkeella ja auringon valossa voi lukea kirjaa. Polkupyöräkin on kaivettu varastosta ja muutama testiajo suoritettu - ja todettu, että kunto on todella huono!

Seuraavat kolme viikkoa (tämä mukaan lukien) ovat työntäyteisiä. Minulla on neljän messun putki. Helatorstaina vietämme kirkkoherran lähtöjuhlaa, sunnuntaina isoset siunataan, seuraavana sunnuntaina konfirmoidaan ensimmäinen erä rippikoululaisia ja vielä ennen riparille sujahtamista ehdin messuta yhden kerran. Mukaan mahtuu myös muutama hautaan siunaaminen, kaste ja vihkiminen.

Lipsahdin tekemään töitä vapaapäivänä, mutta tiedän sen helpottavan viikolla. Siltikin ehdin käydä kaverin kanssa leffassa. Titanic toimii myös 3D:nä. Seuraavaksi vuorossa hyvää ruokaa. Päässä ei ole yhtäkään jakamisen arvoista ajatusta, mutta yritän orientoitua työkuvioihin ja kirjoittamiseen.

Kunhan kerroin, että täällä ollaan ja ensi viikkoa odotellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti