tiistai 7. joulukuuta 2010

Tiistai.

Nuku huonosti. Lähde aamulla yliopistolle tekemään gradua. Tajua kopionnin sijaan siirtäneesi kaikki G-tiedostot koneelta muistitikulle. Hae muistitikku kotoa. Tajua, että sinulla on täysin väärä kirja mukana. Selaa toista kirjaa. Yritä maksaa ruokalassa opiskelijakortilla. Pidä hartaus, kun ajatuksesi katoaa siinä samassa, kun suusi aukeaa. Syö liikaa juustokakkua. Pahoita mielesi siitä, että kaikki muut ovat pahoittaneet mielensä jostain muusta. Palaa kirjastoon turhan kirjan kanssa. Myöhästy luennolta, koska kahvilla oli kivempaa, ja luennoitsija onkin yhtäkkiä oppinut käyttämään kaikki AV-laitteita. Istu luennolla, jossa ei kuule mitään, koska luennoitsijan ääni käyttää samaa taajuutta ilmastoinnin kanssa. Kylmety. Unohda lähettää kesätyöhakemus ajoissa. Tule kotiin ja tajua, että posti on todellakin hukannut odotetun kirjeen. Avaa kone ja huomaa, että facebook on taas päivittymässä johonkin täysin miesinsinöörijenkkilogiikalla toimivaan muotoon.

Ja ei se Irja Askolan piispallinen iltapuku nyt niin hieno ollut. Vähän tuli Pahatar siitä kyllä mieleen. Minä lähden kylille riehumaan.

Joulun paras kalenteri on muuten Mielensäpahoittajan joulukalenteri.
Tiedetään. Aina on tiistai.

Vaikka kiero hymy se on tiistaissakin. Fideksen Apokryfi ilmestyi. Hyvät naurut sai kahvilla kavereiden kanssa, ja lupasivat uuden kirjeenkin lähettää. Jos sittenkin lähtis vaan hytkymään lattareiden tahtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti