sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Minne katosivat teemabileet?

Ystävä kävi eilen ja kaiken muun poukkoilevan keskustelun sisällä ehdimme miettiä myös teemabileitä. Ystäväni on näissä hyvä.  Heillä oli tuparit supersankari-teemalla ja synttärit kakkupuffet-ajatuksella, ja ainakin jonain jouluna hän pukeutui joulukuuseksi (valoineen kaikkineen).

Ainejärjestöajassa olivat parasta teemabileet. Vaikka kyseessä olisi ollut vain hassu hattu, sytytti oman asun miettiminen ihan eri tavalla juhlatunnelmaan. Olihan asun miettiminen toisiaan todella vaikeaa ja ärsyttävää. Silti kaipaan lapsenomaista heittäytymistä. Mitä enemmän ylivedetty teema, sen parempi. Mitä meillä oli? Hyvikset ja pahikset (toisella kerralla mun asu oli just hyvä), sadut (miehet sukkahousuissa), hassu hattu (mm. hedelmiä ja kuolleita eläimiä voi hyvin luovasti yhdistellä erilaisiin päähineisiin), firman pikkujoulut (vain huonoa ohjelmaa), 90-luku...

Syksyn morsiamen polttareissa oli teema: Batmanin morsian. Me muut olimme kissanaisia. Siinä oli jo yritystä. Pitäisi järjestää teemabileitä useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti