tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kissat eivät maista makeaa.

Minä keksin tänään, että haluan häämatkalle Australiaan. Ihan vain siksi, että siellä on hassuja eläimiä. Tai ehkä se johtuu tästä biisistä.


Ystävä vinkkasit minulle tämän. Ihana kamalaa ysärikasaria ja vieläpä Anssi Kelalta. Silti tämä tarttui kuin sulasuklaa juhlahameeseen. Sanat ovat hauskat, ovatkohan ne totta?

Tänään olen tehnyt taas vähän töitä vapaa-ajalla, tuutoroinut tulevaa pappia, naputellut oppimispäiväkirjaa ja ollut puolestavihainen Kalamiehen auton kohtalosta.
Huomenna alkaa työarki, joka kestää yli pääsiäisen. Kohti uusia pettymyksiä seikkailuja siis!


ps. ihan vaan nyt tiedoksi, että ei olla menossa naimisiin ihan hetkeen ja että voisi sen Australian nähdä muutenkin ja että suomalaiset kuulemma unohtivat Anssi Kelan, joten vähän säälipisteitä hei.  Ja on muuten harvinaisen pahan karman mese se Kalamiehen johtotähti.

5 kommenttia:

 1. Mää kuulin sellasta juttua että totta on se biisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä! :D
   Mutta... miksi Ylermi silti himoitsee mun vaahtokarkkeja? Ja haluun saada sen peuran vastuuseen, joka käy nuolemassa MUN autoa!

   Poista
  2. ps. aattelin, et sä hannis ymmärtäisit irrationaaliset halut lähteä maahan, jossa on outoja eläimiä. :D ja mulla on edelleen seinällä se sun piirustus elukoista!

   Poista
 2. haha joo hassut eläimet on mun heikkous. voisin melkein ilmoittautua vapaaehtoseks kanssamatkustajaks austraaliaan mutta ehkä kuitenkaan en lähe sun häämatkalle mukaan :D

  ja tuohon ylermihommaan on ihan looginen selitys: se on kissa. kissat vaistoaa sen, mistä niitten omistajat ei tykkää ja tekee aina vastoin ihmisten tahtoa!

  ihanaa että kannat mun muistoa mukanas niitten eläinten välityksellä :D mutta en loukkaannu vaikka otat ne joskus seinältäs pois, ymmärrän kyllä senkin jos jonkun on esim. vaikee ottaa vakavasti sellasta ihmistä jonka seinällä on tollasia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun uskottavuus ei ole enää mitattavissa, joten yksi värikäs eläinpiirros sinne tänne. :D
   Ja kun nyt eka käyn tarkistamassa, et kannattaako Australiaan edes matkata, niin voin ottaa sut sit uusintakierrokselle mukaan!

   Poista