keskiviikko 15. elokuuta 2018

Paras kohtaus.

En juurikaan arvosta romanttista komediaa. En lue chick lit -kirjoja tai katso elokuvia, joissa pointtina on löytää mies (okei, Sekaisin Marista oli ihan hauska). Poikkeuksena on Sinkkuelämää. Sen uusinnan uusintoja jaksan katsoa aina uudelleen. Aidan-vaihe oli mielestäni tylsä, viimeisessä kaudessa alkoi olla jo pitkittymisen makua, mutta silti.

Suosikkini on Miranda. Uraorientoitunut vihainen nainen, jolla on kissa. Häneltä on yksi suosikkisitaattini: "Hannu ja Kerttu -sadun noita on väärinymmärretty hahmo. Hän oli juuri rakentanut unelmiensa talon - ja ne lapset tulivat syömään sen!" 

Äsken katsomassani jaksossa oli yksi suosikkikohtaukseni. Carrie viettää 35-vuotissyntymäpäiväänsä - ja kaikki menee pieleen. Ystävät ovat myöhässä ravintolasta, kakku pitää maksaa itse ja lopulta se putoaa asfalttityömaalle. Kuitenkin Charlotte, Miranda ja Samantha kokoontuvat lopulta tuttuun kahvilaan viettämään iltaa Carrien kanssa. Kotiin palatessa Carrien talon edessä on Kihon auto. Ja Kiholla on mukanaan ilmapalloja ja skumppaa. Jostain syystä tämä koht herkistää minua. Koko sarjan suurin kusipää saapuu viettämään syntymäpäivää.

Niin, minusta Kiho on ainoa oikea mies Carrielle. Mutta kai minä olen aina pitänyt pissipäistä. Silti menin naimisiin oman elämäni Aidanin kanssa. Sellaisen miehen, joka on enemmän sitä, mitä tarvitsen, kuin sitä, mitä luulin haluavani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti