keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Young and beautiful.

Joensuu oli hyvä. Lepohetki tuli todella tarpeeseen ja oli iloista juhlia ystävän valmistumista. Kamala, mihin ne vuodet vieriikään!

Vietimme myös Kalamiehen kanssa vähän myöhässä vuosipäivää. Kävimme elokuvissa: The Great Gatsby - Kultahattu. Sen päälle kävimme vielä syömässä ja lopun aikaa vietimmekin mökkeillen. Kun mukavuusaste on riittävä, löytyy minustakin mökki-ihminen. Olimme vain (ja minä kävin uimassa). Siinä leffateatterin hämärään asettuessa tuli olo, että osaanhan minäkin tehdä ihan normaaleja parisuhdejuttuja. :D

The Great Gatsby oli viihdyttävä. Kalamieskin viihtyi, vaikka "sitä sotaa oli aika vähän". DiCapriosta on tullut ihan oikea näyttelijä (tiesin tämän jo aiemmin, mutta heräsin taas ajatukseen). Tobey Maguire taas ei vakuuttanut yhtään. Ei siksi, että hän on Hämähäkkimies, vaan siksi, että onnistui näyttämään koko elokuvan ajan tylsämieliseltä. Yksi tyhmä ilme naamallaan Tobey luotsasi Nick Carrawayn hahmon läpi elokuvan. En tiedä, oliko hahmo tarkoituksella niin kujalla koko ajan - minusta se oli vain ärsyttävää.

Musiikki oli hienoa. Moulin Rouge on saman ohjaajan käsialaa - ja sen huomaa. Itselle se oli vain plussaa, koska Moulin Rougesta tykkäsin kovin. Kävimme katsomassa Gatsbyn normaaliversiona. Siinä häiritsivät kohtaukset, jotka oli selkeästi tehty vain 3D-fiilistelyä varten. En ymmärrä, miksi tästä elokuvasta piti tehdä myös 3D-versio, koska en usko sen tuovan elokuvaelämykseen sinänsä mitään lisää.

Viikonloppu oli iloa, valoa ja kesää. Paljon vuosia ja rakkautta - niin valkokankaalla kuin reaalimaailmassakin.


 Will you still love me when I'm no longer young and beautiful  
Will you still love me when I got nothing but my aching soul  
I know you will, 
I know you will  
I know that you will



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti