perjantai 28. elokuuta 2015

Liisana Ihmemaassa!

Sata vuotta myöhässä ja ihan nopeasti vain:

Oli ihan huiput polttarit!
Sain ylleni Liisa Ihmemaassa - asun ja mukaani pienen tehtäväpussukan. Seurasin valkoista kania, joka piti huolta ajasta ja hänen kanssaan minut aamulla nouti Hullu Hatuntekijä.

Uhkakuvistani huolimatta en joutunut aamulla ensimmäiseksi verikokeeseen tai benji-hyppyyn (tätä pelkäsin, kun kaaso käski olla aamun syömättä!), vaan minulle (meille) oli katettu runsas brunssi. Oli kahvia, kakkua, suolaista ja makeaa - pelikorttikuvioin koristeltuna. Sitten pääsimme Vain Elämää -tyyppisesti muistelemaan ystävyyksiämme. Jokunen oli jopa kirjoittanut kirjeen minulle, kun eivät paikalle päässeet!

Sitten pääsin meikattavaksi ja kuvattavaksi. Onpahan tullut kahlattua ja hipsittyä varvikossa hieman kepeissä asuissa!

Matka jatkui Jyväskylään syömään ja siitä Mysteeriin... Viisi naista oli hyvin innoissaan lukitusta huoneesta, jossa oli tapahtunut "jotain outoa". Lukkoja ja avaimia etsittiin ja vihjeitä ratkottiin suurella intensiteetillä - ja ulos päästiin! Mysteeri oli aivan huippu, ehdottomasti polttareiden yksi huippukohta!

Loppuillaksi toinen kaaso (se Kani) ja yksi ystävä jatkoivat kanssani terassille ja vielä värivalopaikkaan. Sain siis kaikkea sitä, mitä olin toivonutkin.

Siitä oli hyvä jatkaa kohti hääpäivää, joka sekin on jo takana. Päivä oli ihana, kaunis ja lämmin (ja me kun haluttiin elokuu hääkuukaudeksi, kun ei ole enää niin kuuma)! Palaan siihen toiste. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti