sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sijoita tähän ruma sana.

Nyt olisi käyttöä sille kaikkein rumimmalle, rouheimmalle ja pahimmalle kirosanalle, jonka tiedät. Oikeastaan kolminkertaiselle sellaiselle.

*** *** *** *** !!!! &/%¤%#!!!! *** ***

Noin.

Ai miksikö?

Oikeastihan minun pitäisi olla nyt onneni kukkuloilla, koska remontti on saatu valmiiksi. Pukuhoneessa on kaapit, sähkömies on tuunannut kotini valopisteet ja pistorasiat ja Kalamiehellä on uusi auto pihassa kolmen viikon nettiautoselaamisen jälkeen.

Mutta.

Kotini on edelleen ajelehtivan epämääräisen tavaran pesä. Sängyn alta ja kaapeista putkahtaa vastaan aina uusia sijoittamattomia asioita. Eteisaula ajelehtii pakkausmateriaalia tai remonttijäänteitä, joita ei saa kuljetettua minnekään. Ja jokaisella on edelleen mielipide siitä, miten saunaosaston remontti tehtiin väärin olisi pitänyt tehdä toisin.

Ja se auto? Tuolla se seisoo pihassa suostumatta käynnistymään. On ladattu akkua, on lämmitetty on tehty poppakonsteja. Ja siellä se seisoo. Voisi luulla, että "autoliikkeestä" ostettu parin tonnin auto olisi käyttövarma.

Saahan sitä haaveilla kaikenlaista.

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Auton suhteen täältä tulee sympatioita - ja paljon! Ostimme myös autoliikkeestä, mutta ostopäivästä seuraavana Volvo ei lähtenyt käyntiin. Sitten korjautettiin se ja ajateltiin lähteä Itä-Rajalle, mutta jäätiinpä Keski-Suomeen neljäksi yöksi kun Volvo ei halunnut lähteä pidemmälle... Sytytyspuola oli vikana. Meilläkin akkuja latailtiin ahkerasti, mutta lopulta se ei sit riittänyt. Toivottavasti saatte auton kuntoon!

    Niin, tulee niistä ajelehtivista tavaroista epämääräisissä paikoissakin sympatioita...

    VastaaPoista
  2. Kiitos sympatiasta! Ja kaikesta avusta!

    Eteenpäin mennään. :)

    VastaaPoista