tiistai 18. joulukuuta 2012

Muuttolaatikoista.

On tuo joulukalenteri vähän jäänyt. Olen pahoillani, jos te viisi lukijaani olette sitä jääneet kaipaamana. Korvaan sen ehkä jossain vaiheessa jollain kivalla kollaasilla. Mutta kuten on jo aiemmin jossain tullut todettua, on ollut joulutunnelma HIEMAN kateissa.

Muutto uuteen kotiin on suoritettu onnistuneesti. Taas tuli todettua kuinka mielettömästi ihmisellä on tavaraa. Yhä irtotavaraa ajelehtii ympäri asuntoa hakemassa paikkaansa. Remontti on edelleen saunaosaston osalta kesken, ja otsasuoni tykyttää. Isännöitsijältä pitää olla lupa kaikkeen omalla kaavakkeellaan.

Ensimmäinen yö uudessa kodissa meni hyvin. Toisena yönä hakeuduin saunaosastolle nukkumaan wc-pöntön ja patterin väliin. Sen verran voimallisesti vatsan sisältö pyrki ulos. Päivän makasin kuumeessa ja nyt olen jossain ihmeellisessä jälkipöhnässä. Ihan ei ole koti siinä kunnossa kuin sen nyt haluaisin olevan.

Joululahjat ovat vähän vaiheessa ja joka paikkaa kolottaa.

Pitäisi ripustaa verhot, mutta taidan kääriytyä sohvalle. Päässä humisee.

2 kommenttia:

  1. Kääriydy verhoihin sohvalle ja ota rennosti, kyl se koti siitä järkkääntyy, nyt lepoa vaan kehiin beibe ja uutta kohti, halaus ja toiv. nähdään edes pikapikaa jossain välissä :) -Saila

    VastaaPoista
  2. Keittiö ja olohuone jäivät kaipaamaan verhojaan. Muuten tämä on tosiaan jo ihan ihmisasumuksen oloinen! :D Taulut kun vielä sais sängyn alta seinille....

    VastaaPoista